30 dəqiqə, 30 pulsuz dövrə və 300 manat: yuxu kimi gecə

hungghiepx

New member
Được Like
0
Ayın sonu idi. Yəni pulun sonu. Cibimdə bir neçə manat, kartımda sıfır. Həyat yoldaşıma deməmişdim, çünki o, onsuz da əsəbi idi. Kirayəni vermişdik, amma ərzaq pulu az qalmışdı. Axşam evdə oturub nə edəcəyimi düşünürdüm. Birdən telefonumda bir bildiriş gördüm. Kimdənsə mesaj: "Sənə hədiyyəm var – pulsuz fırlanmalar. mostbet 30 free spins indi aktivdir. Mənim kodumla gir, qazanarsan." Dostum Elmar yazmışdı. Saat onda. Həyatımda o anadək heç kəsdən belə bir mesaj almamışdım.

Güldüm. Pulsuz fırlanmalar? Nə deməkdi? Amma maraqlandım. Axı itirəcək heç nə yox idi. Yazdım Elmarın linkinə. Mostbet 30 free spins səhifəsi açıldı. Qeydiyyatdan keçdim. Beş dəqiqə çəkdi. Sonra qarşıma bir pəncərə çıxdı: "30 pulsuz fırlanma hesabınıza əlavə edildi." Həqiqətən də pulsuz. Depozit tələb olunmur. Sadəcə fırlat və qazan.

Hansı oyunu seçəcəyimi bilmirdim. Sadə bir slot seçdim – "Ulduz tozu". Fırlatma düyməsinə basdım. Birinci dövrə – heç nə. İkinci – 0.50 dollar. Üçüncü – 1 dollar. Onuncu fırlanmada balansım 12 dollar idi. Ürəyim oynamağa başladı. Heç bir pul qoymamışdım, amma artıq qazanırdım. Bu, inanılmaz idi.

Davam etdim. 15-ci fırlanmada bir xüsusi simvol düşdü – ekran işıqlandı, musiqi dəyişdi. 30 dollar qazandım. Qışqıracaqdım, amma həyat yoldaşı yatmışdı. Öz-özümə gülümsədim. Mostbet 30 free spins davam edirdi. 20-ci fırlanma – daha 15 dollar. 25-ci – 8 dollar. Son beş fırlanma qalmışdı. Nəfəsimi tutdum. 26-cı – heç nə. 27-ci – heç nə. 28-ci – 20 dollar. 29-cu – 5 dollar. 30-cu fırlanma – və birdən ekranda böyük bir yazı çıxdı: "JACKPOT 150 DOLLAR!"

Donub qaldım. Nəfəs ala bilmirdim. Otuz saniyə ekrana baxdım. 150 dollar? Pulsuz fırlanmalarla? Ola bilməz. Gözlərimi ovuşdurdum. Yenə baxdım. Hə, 150 dollar. Üstəlik əvvəlki qazandıqlarım – cəmi 240 dollar. Balansımda 240 dollar. Heç bir qəpik depozit qoymamışdım. Yalnız mostbet 30 free spins ilə.

Həmin gecə yata bilmədim. Yoldaşıma oyanıb demədim. Öz-özümə plan qurdum. Sabah pulu çıxardacam. Anama bir az göndərəcəm. Özümə də yeni bir siçan alacam. Köhnəsi artıq işləmirdi. Sabah oldu. Səhər tezdən mostbet 30 free spins qazandığım pulu çıxartmaq üçün əməliyyata başladım. Sistem sadə idi. Kartımı təsdiqlədim, məbləği daxil etdim. Üç gün sonra pul hesabıma düşdü.

O üç gün ərzində özümü bir uşaq kimi hiss edirdim. Axı həyatımda ilk dəfə idi ki, heç bir şey qoymadan qazanırdım. Dostum Elmar zəng etdim. Dedi: "Nə dedim sənə? Mənim kodum işləyir!" Güldük. Sonra ona 50 dollar bağışladım. O da təəccübləndi. Dedi ki, "sən ciddisən?" Mən dedim: "Bəli, bu sənin hədiyyən olmasaydı, mənim də olmazdı."

Həmin 240 dolların 100-ü ilə ərzaq aldım. 50-ni anama göndərdim. 40-ı ilə özümə siçan və yeni bir klaviatura. Qalan 50-i banka qoydum ehtiyat üçün. Həyat yoldaşıma səhər yeməyində dedim ki, əlavə iş tapdım, bir az pul qazandım. O sevindi, şirniyyat aldı axşama. O gün axşam evdə qoxular gəlirdi, uşaqlar gülürdü, televizorda yumoristik veriliş gedirdi. Mən oturub düşündüm – bu anı yaratmaq üçün cəmi 30 pulsuz fırlanma kifayət etdi.

İndi aylar keçir. Hərdən mostbet 30 free spins kimi aksiyalar olurmuş deyə baxıram. Bəzən olur, bəzən olmur. Olanda girib oynayıram. Əksəriyyətində kiçik qazanclarla çıxıram. Bəzən itirirəm də. Amma o gecəni unutmuram. O gecə mənə göstərdi ki, həyat bəzən ən çətin anında ən gözlənilməz hədiyyəni verir. Elmar mənə bir kod göndərdi. Mən də o kodu daxil etdim. Və hər şey dəyişdi. Çox deyil, amma bir az. Və həmin "bir az" ailəmin üzündə təbəssüm yaratdı. Bunun üçün dəyərdi.

30 fırlanma, 30 dəqiqə, 240 dollar. Riyaziyyat sadədir. Amma hisslər mürəkkəb. Sevinc, inamsızlıq, minnətdarlıq. Və ən vacib hiss – ümid. O gecə mən yenidən ümid etməyi öyrəndim. Yox, qumara deyil. Həyata. Şansa. Kiçik xoşbəxtliklərə. Və bilirsiniz nə? Ümid etmək pulsuzdur. Heç bir fırlanma tələb olunmur. Sadəcə açıq olmaq lazımdır. Mən açıq oldum. Və qapıdan 30 pulsuz fırlanma girdi.

BQT Trực Tuyến

Không có thành viên trực tuyến.

Thống kê diễn đàn

Chủ đề
875,282
Thành viên
64,283
Thành viên mới nhất
Roxrtywarnds