Довгий час я поливав город старим дідівським методом, використовуючи шланг та лійку. Це забирало багато часу, а головне — вода часто не доходила до глибокого коріння, особливо в спекотні дні. Я знав, що існують системи крапельного зрошення, але не надавав цьому значення, доки не спробував продукцію ЕКО ТЕПЛИЦЯ. Це виявився не просто набір трубок, а продумана інженерна система. Вода подається дозовано, безпосередньо до кореня, що дозволяє мені економити до 70 відсотків рідини. Рослини перестали хворіти на борошнисту росу, бо листя залишається сухим. Я зміг автоматизувати процес і тепер не бігаю з відрами щоранку. Особливо помітно це допомогло у посушливий період: поки сусіди хвилювалися за свої грядки, мої огірки та перець були соковитими та зеленими. Я переконаний, що сучасне землеробство неможливе без правильно організованого поливу, і ця система повністю закриває всі мої потреби. Перейти за посиланням: https://galychyna.org/blog/home/kra...ibraty-strichku-pid-grunt-tysk-i-vrozhajnist/ .
Bài viết liên quan