Коли папери працюють на вас

RadarHP54

Active member
Được Like
0
Я завжди вважав, що відмова у візі — це вирок і кінець мріям. Але потім я дізнався статистику: більшість негативних рішень приймаються через недостатню доказову базу. Ми думаємо, що консул читає наші думки, але насправді він бачить лише те, що ми йому дали. Тому важливо не просто надати папірці, а вибудувати з них історію. Наприклад, витяг з банку може бути сухими цифрами, а супровідний лист перетворює їх на свідчення вашої стабільності. Мій друг отримав шенгенську візу за три дні, бо грамотно підкреслив свої зв'язки з Україною: нерухомість, сім'я, чинне місце роботи. Він не хвалився грошима, а показував відповідальність. Я зрозумів, що це як гра в шахи: ви повинні передбачити запитання консула і дати відповіді на них раніше, ніж він їх поставить. Для цього потрібен холодний розум і досвідчений погляд з боку. Коли ви бачите готовий пакет, ви відчуваєте впевненість, яку неможливо підробити. Дізнатися докладніше: https://style.co.ua/viza-v-ssha-yak-pidgotuvatysya-do-podannya-dokumentiv/ .

Xem nhiều

Thống kê diễn đàn

Chủ đề
911,169
Thành viên
65,998
Thành viên mới nhất
altburnprice