Я займаюся скупкою автокаталізаторів вже багато років, і за цей час зрозумів головне: ринок перенасичений пропозиціями, але майже немає чесних гравців. Коли я чую від клієнтів історії про те, як їм пропонували копійки за дорогоцінні метали, мені стає прикро. Саме тому я вирішив змінити підхід. Моя головна фішка — це не просто швидкі гроші, а абсолютна прозорість. Я використовую обладнання, яке дозволяє визначити вміст паладію, платини та родію з похибкою, якої немає у більшості моїх конкурентів. Ви не почуєте від мене стандартних фраз типу "це старий зразок" або "тут мало металу". Я надаю цифри, підкріплені реальними вимірами. По всій Україні я пропоную одну й ту саму умову — чесна ціна без географічної прив'язки. Для мене важливо, щоб людина, яка віддає каталізатор, розуміла, за що саме вона отримує гроші. Я не купую "кота в мішку", я купую матеріал за його реальною вартістю на біржі. Дізнатися докладніше: https://kharkovblog.info/pnews/pochemu-v-kharkove-vse-bolshe-avtovladeltsev-proveryayut-katalizator/ .
Bài viết liên quan