Як не продешевити з каталізатором

RadarHP54

Active member
Được Like
0
Багато хто думає, що продати каталізатор просто: приїхав, віддав, отримав купюри. Але на практиці більшість втрачають до 40% реальної вартості просто через незнання. Я часто спостерігаю, як люди погоджуються на першу ж ціну, тому що бояться, що їхній виріб нікому не потрібен. Насправді попит величезний, особливо на якісні європейські та японські зразки. Моя задача — показати вам реальну картину. Я роблю оцінку на місці з використанням портативного спектрометра, тому вам не потрібно нікуди їхати або чекати кілька днів. Я дію по всій території України, тому незалежно від того, чи ви у Львові, Харкові чи Одесі, ви отримаєте однаково точний розрахунок. Я не зацікавлений занижувати вашу ціну, адже моя репутація будується на тому, що до мене повертаються знову. Я пояснюю кожен етап: чому саме така ціна, скільки грамів металу виявлено і яка світова біржа впливає на вартість сьогодні. Ознайомитися з деталями: https://www.gazeta1.com/statti/yak-...-avtomobiliv-vplivaye-na-resurs-katalizatora/ .

BQT Trực Tuyến

Thống kê diễn đàn

Chủ đề
900,544
Thành viên
65,783
Thành viên mới nhất
trangcacuoctv