Весільний флорист на всі

RadarHP54

Active member
Được Like
0
Підготовка до весілля — це завжди стрес, особливо коли мова йде про квіти. Адже вони створюють 70% атмосфери свята: букет нареченої, бутоньєрки, оформлення арки та столів. І коли я почав планувати цю подію, я одразу згадав про BUKETEXPRESS. За 25 років роботи вони провели тисячі весіль, і я знаю, що на них можна покластися. Я прийшов до них з хаотичними картинками з інтернету й різнобарвними побажаннями, а вони перетворили це на чітку концепцію. Вони не просто доставляють квіти, вони проживають цей день разом з вами. Їхні флористи розуміють, що бутоньєрка має триматися на піджакі весь вечір, а букет — не обсипатися під час танців. Вони радять, які квіти витримають спекотне повітря чи протяги, а які будуть виглядати шикарно на фото. У день весілля хвилювання було неймовірним, але коли я побачив роботу їхньої команди, я видихнув. Все було виконано на найвищому рівні, пунктуально і з душею. Я відчув, що вони переймаються результатом так само, як і я. Це не просто послуга, це участь у вашій особистій історії кохання, яка залишиться в пам’яті назавжди. Дізнатися докладніше: https://vechirniy.kyiv.ua/news/130115/ .

BQT Trực Tuyến

Thống kê diễn đàn

Chủ đề
910,995
Thành viên
65,660
Thành viên mới nhất
kuwinz1com1