Як правильно подати уточнюючий розрахунок

oscarlui401

New member
Được Like
0
Привіт! Маю питання: як правильно подати уточнюючий розрахунок, якщо в попередній податковій декларації були виявлені помилки? Не зовсім зрозуміло, які кроки потрібно зробити та які документи для цього підготувати. Буду вдячний за пояснення!

У разі виявлення помилок у податковій декларації необхідно подати уточнюючий розрахунок. Спочатку перевірте всі дані та підготуйте правильні показники. У електронному кабінеті заповніть нову декларацію, вказавши тип документа - Уточнююча. Не забудьте вказати змінені суми та нарахувати штраф, який становить 3% або 5% в залежності від терміну. Якщо є сумніви, рекомендується звернутися до бухгалтера https://buena.kiev.ua/, щоб уникнути помилок.

Дякую за вашу допомогу! Ваші поради були дуже корисні і допомогли мені зрозуміти правильний порядок дій

Привіт! Маю питання: як правильно подати уточнюючий розрахунок, якщо в попередній податковій декларації були виявлені помилки? Не зовсім зрозуміло, які кроки потрібно зробити та які документи для цього підготувати. Буду вдячний за пояснення!

Для подання уточнюючого розрахунку потрібно виправити помилки в декларації, заповнивши нову за типом "Уточнююча". Оновіть необхідні дані, зазначте змінені суми та нарахуйте штрафи. Перевірте правильність подачі через електронний кабінет.

BQT Trực Tuyến

Không có thành viên trực tuyến.

Thống kê diễn đàn

Chủ đề
785,112
Thành viên
60,441
Thành viên mới nhất
789fgrcom